1

کسب مقام دوم تیم مسیر طلبه در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد

بنا بر گزارش هدایت خبر نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی در مشهد با معرفی تیم های برگزیده به کار خود پایان داد.

رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی برای نخستین بار در کشور با دو محور «کاربردی سازی علوم اسلامی» و «سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی» با حضور حجت الاسلام والمسلمین مسعودی،رئیس دفتر تبلیغات اسلامی خراسان رضوی به کار خود پایان داد.

براساس این گزارش ۹ تیم برگزیده ضمن شرکت در کارگاه های استارت آپ ویکند با موضوعات «شیوه های تیم‌سازی و مدیریت آن»، «بوم کسب و کار ناب»، «اعتبار سنجی» و «ارائه موثر» به مرحله ارزیابی و داوری راه یافتند.

در این برنامه که طی سه روز متوالی از ۱۶ تا ۱۸ اسفندماه برگزار شد، طرح مسیر طلبه با تلاش فراوان اعضای تیم و رقابت نزدیک با دیگر تیم ها، توانست با ارائه طرح مسیر طلبه توسط مدیر تیم، حجت الاسلام والمسلمین سید حمید فتاحی، نظر مثبت داوران را به صورت جدی به خود جلب نماید ودر نهایت مقام دوم را کسب نماید.

در پایان این برنامه مدیر تیم مسیر طلبه ضمن مصاحبه ای با خبر نگار #هدایت خبر،ابتدا کمال تشکر را از اعضای اجرایی تیم خود داشت و گفت: خداوند را شاکرم که توانستیم با طرح این ایده موردتوجه داوران قرار بگیریم و ان شاالله بتوانیم با کمک هم تیمی هایمان و با جدیت و تلاش و پشکار جدی، در راستای تحقق بخشی این دغدغه قدم برداریم.

حال آنکه این فضای مناسب در شتاب دهنده افق برای تیم ما مهیا شده در تلاش هستیم بتوانیم با استفاده و کمک از پرسنل شتاب دهنده افق تحولی در حوزه علمیه ایجاد نماییم تا در نهایت تمام طلاب کشور، با هدف و برنامه ای خوب در راستای رسالت های طلبگی قدم برارند.باتشکر.

کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد کسب عنوان دوم توسط تیم مسیر طلبه (سامط) در نخستین رویداد نوآوری در علوم و معارف اسلامی کشور در مشهد

برای مشاهده سایر اخبار مسیرطلبه کلیک کنید




به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خراسان، آیت‌الله سیدمصباح عاملی در نشست خبری ویژه پذیرش سال تحصیلی ۹۸ – ۹۷ حوزه علمیه خراسان که امروز در مرکز مدیریت برگزار شد، با توجه به وظایف علما در شرایط کنونی جامعه و جهان، گفت: کسانی که می خواهند به عنوان مجتهد، محقق، پژوهشگر، مبلّغ، مفسّر قرآن و غیره، در سال تحصیلی ۹۷ وارد حوزه های علمیه شوند باید با آگاهی و بصیرت نسبت به ثبت‌نام خود اقدام کنند.

وی با تاکید براینکه علاقمندان تحصیل در حوزه‌های علمیه باید آگاهانه برای خدمت به اسلام و مسلمین وارد این عرصه شوند، ادامه داد: احیاگری، هدایت و ایفای نقش وارثان پیامبران الهی در طول تاریخ به عنوان رسالت حوزههای علمیه مطرح است لذا با توجه به قداست و ارزشی که دارد ذاتا وظایف سنگینی بردوش می‌کشد.
مدیر حوزه علمیه خراسان با اشاره به آیه «مَن قَتَلَ نَفْسًا بِغَيْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِي الْأَرْضِ فَكَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِيعًا وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا؛ هر کس، انسانی را بدون ارتکاب قتل یا فساد در روی زمین بکشد، چنان است که گویی همه انسانها را کشته و هرکس انسانی را از مرگ (انحراف) رهایی بخشد، چنان است که گویی همه مردم را زنده (احیا) کرده است. » گفت: وظیفه همه اولیا، انبیا و جانشینان آنان از جمله علما و حوزه های علمیه در طول تاریخ هدایت و احیای نفس بشر بوده است.
وی با بیان اینکه تربیت انسان با توجه به پیچیدگی آن وظیفه‌ای سنگین است، اظهارداشت: جهت‌دهی و حیات معنوی در جامعه باعث بالندگی و شکوفایی انسان‌ها خواهد بود که در شرایط فعلی با توجه به عصر انفجار اطلاعات، اخبار و آگاهی‌های رسانه‌ای به صورت روزمره در دنیا، این وظیفه برای حوزه‌های علمیه به مراتب گسترده، سنگین، عمیق و پیچیدتر است.
آیت‌الله عاملی با اشاره به اینکه امروزه همه فرهنگ‌های مختلف و متضاد دین برای خود به دنبال عرصه ابراز وجودی می‌گردند، گفت: در حقیقت فضای کنونی جامعه جهانی عرصه مذاهب و ادیان است و در این نبرد فرهنگی کسی برنده می‌شود که از حقانیت بالاتر و توانمندی‌، تلاش، جهاد مداوم و بی‌امان بیشتری برخوردار باشد.
رسالت حوزه‌های علمیه، پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه است
مدیر حوزه علمیه خراسان با توجه به ماهیت جامعه امروز و سنگینی کار حوزه‌های علمیه، بیان‌کرد: امروز اسلام در قالب نظام اجتماعی، سیاسی و تمدنی در دنیا مطرح است و پیام جهانی دارد لذا جبهه‌های متفاوتی در برابر این نظام دینی قرار دارد که از یک طرف باید به مطالبات دوستان آن و از سوی دیگر به شبهات و برخوردهایی که دشمنان ایجاد می‌کنند، پاسخگو باشند.
آیت‌الله عاملی با اشاره به بیانات رهبرمعظم انقلاب «حوزه‌های علمیه باید پاسخ‌گویی به نیازهای جامعه، نظام و عرصه بین‌الملل را به عنوان رسالت اصلی خود در نظر داشته باشند. » گفت: ماهیت کار حوزه در برخورد نرم افزاری، علمی، دانشی، پژوهشی، تبلیغی، فرهنگی، اخلاقی و تهذیبی است، لذا باید خود را کاملا آماده و در همه عرصه‌ها توانمند کند تا به مطالبات عرصه بین‌الملل و شبهات دشمنان نظام دینی پاسخ گو باشد.
وی با اشاره به اینکه امروزه رسالت حوزه‌های علمیه قابل مقایسه حتی با قبل از انقلاب نیست، افزود: کسانی که می‌خواهند وارد حوزه‌های علمیه شوند باید توجه داشته باشند که وارد چه عرصه‌ای از اهداف و آرمان‌های خود می‌شوند.
این عضو شورای عالی حوزه علمیه خراسان، انتخاب درست را در مطالعه ماهیت، اهداف و فراز و نشیب‌هایی که در حوزه‌های علمیه قرار دارد برشمرد و ابرازکرد: جوانان خلاق، پاک، بااخلاص و بااستعداد که این سنگر را به عنوان ایفای نقش و رسالت خود در اوج نوجوانی و جوانی انتخاب می‌کنند قابل ارزش هستند.
وی در ادامه به تشریح طلبه تراز انقلابی و حوزه علمیه خراسان پرداخت و گفت: با توجه به منویات رهبرمعظم انقلاب، طلبه در تراز انقلاب اسلامی باید دارای علم و دانش، آگاهی‌های سیاسی و اجتماعی و مهذب باشد.
آیت‌الله عاملی با بیان اینکه دانش و علمی که در دین کاربرد داشته باشد، اساس و پایه کار یک طلبه است، گفت: طلبه باید دشمن و دوست شناس و در عین حال به دنبال تهذیب، وارستگی و آراستگی نفس و اخلاق پیغمبری باشد.
وی با اشاره به آیه « رَسولًا مِنهُم يَتلو عَلَيهِم آياتِهِ وَيُزَكّيهِم وَيُعَلِّمُهُمُ الكِتابَ وَالحِكمَةَ » گفت:  رمز موفقیت پیغمبر دو معجزه علمی و اخلاقی بوده است و با وجود مردم، پیامبران و علما مسیر هدایت جامعه را در پیش گرفتند لذا مسائل اجتماعی روز جامعه را در کنار دیگر مباحث باید مدنظر داشت.
را‌ه‌اندازی آموزش نیمه‌حضوری از سال جدید
مدیر حوزه علمیه خراسان در بخش دیگر با بیان اینکه ثبت نام پذیرش حوزه علمیه خراسان تا ۲۰ فروردین ۹۷ ادامه دارد و سال تحصیلی جدید از ۲۰ شهریور آغاز می‌شود، به نحوه پذیرش متقاضیان تحصیل در این حوزه اشاره کرد و گفت: علاقمندان تحصیل در سه بعد دانشی و آمادگی علمی، سلامت عمومی و صلاحیت‌های اخلاقی سیاسی و همچنین بعد شخصیتی مورد ارزیابی قرار می‌گیرند و پس از آن با گذراندن دوره تثبیتی در تابستان وارد حوزه می‌شوند.
وی با اشاره به فعالیت‌های تحولی حوزه علمیه خراسان ابرازداشت: محور فعالیت‌های تحولی در دو دسته برون‌گرا، برای پاسخ‌گویی به مخاطبین خود که مساله محور است شامل فعالیت های پژوهشی و تبلیغی و نیز درون گرا که مربوط به حوزه است که در این راستا چند قرارگاه برای فعالیت های علمی تشکیل شده است.
آیت‌الله سیدمصباح عاملی در پایان ایجاد هیئت‌های اندیشه‌ورز، ورود در عرصه تبلیغ فضای مجازی و برگزاری دوره‌های غیرحضوری را از فعالیت‌های تحولی این حوزه معرفی کردو گفت: با توجه به اینکه هیچ محدودیتی برای علم‌آموزان در این حوزه وجود ندارد و علاقمندان فاقد شرایط سنی نیز می‌توانند به صورت آزاد از مباحث درسی این حوزه بهره‌مند شوند از سال تحصیلی آینده آموزش نیمه حضوری نیز در این حوزه راه‌اندازی می‌شود.

برای مشاهده سایر اخبار مسیرطلبه کلیک کنید




لزوم داشتن هدف در زندگی

لزوم داشتن هدف در زندگیاولین نکته ‎ای که در این بحث مطرح است توجه به لزوم داشتن هدف در زندگی است. دقت داشته باشید که داشتن هدف در زندگی هرگز یک ترجیح نیست بلکه یک الزام و ضرورت است. شما در هر شرایط، موقعیت و سن و سالی که هستید باید هدف داشته باشید.

اینکه شما نوجوانی پانزده ساله و محصل هستید، شما طلبه سطح یک هستید، یا طلبه سطح ۴ ، شما راننده‎ ی تاکسی و کارمند بازنشسته هستید و یا اکنون هفتادمین سال زندگی خود را تجربه می ‎کنید هیچ تفاوتی نمی‎ کند. در هر صورت باید هدف ‎مند باشید. بخش عمده‎ ای از زندگی، شور و اشتیاق و انگیزه‎ ی تلاش و حرکت به داشتن هدف وابسته است.

داشتن هدف باعث تولید نشاط می شود

همان ‎طور که داشتن هدف در انسان تولید انگیزه، نشاط تولید می‎کند هدف نداشتن نیز باعث بسیاری از کسالت ‎ها، رخوت‎ ها، افسردگی‎ ها، وسواس‎ ها و افکار مزاحم و منفی است. تصور کنید که شما می‎ خواهید به یکی از شهرهای ایران سفر کنید و مشخصاً فردا شب باید در شهر مقصد باشید. همین عاملی می‎ شود که شما به تکاپو بیافتید، برنامه ‎ریزی کنید، لوازم سفر را مهیا کنید و حرکت کنید.

تحقیقات نشان داده است ۹۷% مردم جهان هدف ندارند، اگرچه ممکن است خود این‎ طور گمان نکنند. شاید در نگاه اول این ‎طور به نظر برسد که این آمار تا حدودی بد بینانه و غیر واقعی است اما متأسفانه واقعیت دارد و غالب مردم هدف ندارند. خیلی‎ها این‎ طور گمان می‎کنند که همین که به کاری مشغول هستند نشانه‎ ی هدف دار بودن آنهاست در صورتی که حرکت‎ های روزانه و اشتغالات روزمره هرگز به این معنا نیست.

اینکه شما هر روز به دانشگاه می ‎روید و مشغول تحصیل هستید یا اینکه دبیر یک دبیرستان یا مدیر یک شرکت هستید و یا اینکه در خانه به تربیت فرزند و همسرداری مشغول هستید هرگز به معنای هدف دار بودن شما نیست.

هدف چیست؟

هدف موضوعی مشخص، روشن، دقیق و واضح است که قصد آن دارید که تا یک سال، دو سال، و تا پنج سال آینده به آن برسید. اگر شما خود را فردی با هدف در زندگی می‎ دانید اکنون قلم و کاغذی بردارید و صریح و مشخص اهداف یک ساله، دو ساله و پنج ساله خود را بنویسید.

برای مشاهده سایر مقالات انگیزشی کلیک کنید.




مسئول حوزه ریاست مؤسسه اخلاق و تربیت گفت: طبق آخرین جلسه کمیته برگزاری آزمون پذیرش سال تحصیلی ۹۸-۱۳۹۷ مؤسسه اخلاق و تربیت، مهلت ثبت نام در آزمون اختصاصی کارشناسی‌ارشد این مؤسسه تا روز ۲۵ اسفندماه تمدید شد.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه اخلاق و تربیت، هادی بنکدار با اعلام این خبر افزود: به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که تاکنون نتوانسته‌اند در آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ ثبت نام کنند، مهلت ثبت نام تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۲۵ اسفندماه تمدید می‌شود.
وی تاکید کرد: با توجه به مهلت اعلام شده برای ثبت نام در آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۹۷، به داوطلبان توصیه می‌شود که هرچه سریع‌تر نسبت به ثبت نام در این آزمون اقدام نمایند. همچنین افرادی که تاکنون در این آزمون ثبت نام کرده‌اند می‌توانند تا این تاریخ، یکبار نسبت به ویرایش اطلاعات ثبت نامی خود اقدام کنند.
وی یادآور شد: ثبت‌نام برای آزمون کارشناسی ارشد ناپیوسته سال ۱۳۹۷ منحصراً به صورت اینترنتی و از طریق نشانی:   انجام خواهد پذیرفت و دفترچه راهنمای ثبت نام شامل شرایط عمومی و اختصاصی، مقررات وظیفه عمومی، مقررات اتباع غیرایرانی و توضیحات سهمیه‌ها، عناوین رشته‌‌ها و… بر روی سایت اختصاصی این مؤسسه منتشر شده است.
بنکدار افزود: آزمون کارشناسی‌ارشد سال ۱۳۹۷ با مجوز دفتر گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نظارت سازمان سنجش آموزش کشور در ۴ رشته «اخلاق کاربردی»، «تربیت اخلاقی»، «مشاوره خانواده» و «روانشناسی اسلامی» برگزار می‌شود.
وی افزود: با توجه به اینکه پرداخت هزینه ثبت‌نام منحصراً بصورت اینترنتی انجام می‌گیرد، داوطلبان لازم است به وسیله کارت‌های عضو شبکه بانکی شتاب که پرداخت الکترونیکی آنها فعال است، با مراجعه به پایگاه اطلاع رسانی و ثبت نام آزمون مؤسسه اخلاق و تربیت مبلغ ۵۰۰ هزار ریال (۵۰ هزار تومان) به عنوان وجه ثبت‌نام شرکت در آزمون نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند.
بنکدار در پایان با اشاره به اینکه دانشجویان نهایی مؤسسه از بین طلاب ممتاز حوزه‌های علمیه سراسر کشور انتخاب می‌شوند، خاطرنشان کرد: بر اساس مصوبه هیأت امنای موسسه اخلاق و تربیت، طی دوره تحصیلی مقطع کار‌شناسی‌ارشد هیچ‌گونه شهریه تحصیلی مصوب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشجویان اخذ نمی‌شود.
علاقمندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی  مراجعه کنند و یا با شماره تلفن ۰۲۵۳۲۹۳۰۵۲۰ تماس حاصل نمایند.